Søren Langdahl

Hvem er du? Jeg hedder Søren Langdahl Grønning, gift med Rikke og har 3 børn; Daniel, Benjamin og Simon. Bor i Lime.

Hvor kommer du fra? Jeg er opvokset i Guldbæk, ca. 20km syd for Aalborg. Et lille landsbysamfund lidt i stil med Ådalen. Siden 2007 har jeg boet i Lime, efter en rundtur via Universitetet i Odense. Boede kortvarigt i Thisted og flyttede til Århus i 2001.

Idrætsbaggrund, om nogen? Jeg startede med fodbold som 6-årig i Godthåb, og fortsatte indtil 12-årsalderen. Samtidig har jeg spillet badminton, gået til springgymnastik, spillet tennis, før cykling fik tag i mig som 14-årig. I en periode på ca. 10 år stod den på mountainbike på konkurrenceniveau, blandt andet Nordiske Mesterskaber, EM, VM og World Cups rundt omkring i Europa.

Hvorfor IFÅ? Tjaa…hvorfor…Jeg kom lidt sidelæns ind i det her foreningsarbejde, fordi Bente Juel kontaktede Rikke omkring et møde sammen med DGI, om hvordan IFÅ kunne udvikle sig. I første omgang blev jeg lidt fornærmet over at det ikke var mig der blev inviteret, men fik spurgt Bente om ikke jeg også kunne deltage. Det endte med at jeg meldte mig til en arbejdsgruppe, som blev til den nuværende Triologiledelse. Jeg synes det er spændende at være med til at starte nye aktiviteter op, at gøre foreningen til et stærkt fællesskab. Om det indirekte er en påvirkning fra mine forældre der også var aktive holdledere, eller sad i borgerforening osv. kan da godt være, men jeg har altid haft det sådan, af hvis man ville have at tingene skulle være bedre, at der skulle være de tilbud som man selv gerne vil have, så har man også et ansvar for at bidrage. At det så er endt med en plads i ledelsen, er nok bare en tilfældighed. Selvom der somme tider er udfordringer; ting man beklageligvis må sige nej til, opgaver man ikke får løst pga. ressourcemangel, så er det stadig langt overvejende positivt at være med til at præge idrætsforeningen og være med til at bidrage til et stærkt lokalsamfund. OG så har foreningsarbejdet gjort at man har lært en masse mennesker at kende. Som tilflytter kan det jo godt være lidt svært at få foden indenfor i et sammentømret lokalsamfund, men foreningsarbejdet har gjort det meget nemmere.
Sideløbende træner jeg U12 og U9 i fodbold og i 2016 har jeg startet et børne-mountainbike hold op. Og hvorfor gør jeg så det, når jeg i forvejen har masser at gøre med ledelsen, kan man spørge; fordi det er sjovt at have med børnene at gøre. Det er virkelig fedt at se hvordan de udvikler sig, får fornemmelsen for bolden, spilforståelsen, og en masse sjove oplevelser. Ligesom det er fedt når børn opdager hvordan man gør det nemmere at styre en cykel ude på et mountainbikespor.