Gymnastik børn

COVID-19 retningslinier:

  • Alle skal vaske hænder før og efter træning​

  • Instruktørerne instruerer i hygiejnereglerne under træning

  • Kom omklædt til træning så tæt på mødetidspunktet som muligt, og forlad hallen efter træning og bad gerne hjemme

VIGTIGT: Mød ikke op hvis du har sygdomssymptomer

Trampolinen er hentet tilbage til multisalen igen denne sæson;-)​

​Blesvingerne

Blesvingerne er vores forældre/barn hold for de 0-3 årige. Det er en hyggelig stund med sanglege, lege og redskabsbane, så det er en fordel at barnet kan kravle og/eller gå.

Praktisk: Det er BARNET og IKKE den voksne der er tilmeldt holdet, derfor er det vigtigt at i tilmelder barnet og betaler kontingent den vej, og ikke den voksne. Alle har 2 prøvegange før tilmelding og betaling

​Trolde

​Holdet er for både drenge og piger, og vi bygger videre på de ting vi lærte til dragegymnastik. Vi leger, synger, laver redskabsbaner og lærer at springe på blandt andet airtrack. Vi styrker børnenes motorik, og kropsbevidsthed, men vi stiller også krav til børnene i forhold til at modtage en besked, agere efter den og tage hensyn til de andre kammerater på holdet. 

Der skal være plads til alle. Hvis børnene har langt hår, skal det sættes op pga. sikkerheden. Bare tæer eller gymnastiksko er også en god ide.


Vi glæder os til endnu en hyggelig sæson i gymnastiksalen

2.-3. klasse

​2.-3. klasse er et hold for alle piger og drenge, der har lyst til at lave en masse springgymnastik og rytmiske serier. Vi ser frem til at se en masse glade gymnaster uden strømper, smykker og tyggegummi, men med godt humør og opsat hår!

Drager

​I vil stimulere og udvikle børns motorik gennem sanglege, regellege og redskabsbaner. Holdet er for både piger og drenge.

Det er uden forældre, men I må self. gerne være der til børnene er trygge.

Husk drikkedunk

Tilmelding og betaling​

0.-1. klasse

​På holdet for 0.-1. klasses piger og drenge vil vi gennem leg lære børnene de grundlæggende øvelser. Vi vil lave kolbøtter, vejrmøller, rulle, krybe, hoppe og balancere. Børnene vil blive motiveret af hinanden og af de dygtige instruktører til at udvikle


sig både motorisk og socialt. Vi vil skabe en tryghed for børnene der gør at vi kan lave nogle sjove og aktive timer sammen. Det er vigtig at børnene har gymnastiksko på eller bare fødder. Langt hår skal være opsat. Der er to prøvegange

​Firmainformation

I F ÅDALEN

Hallen: Ådalen 2B, 8544 Mørke

Fodboldbanen : Skovbakkevej 15, 8544 Mørke

​​

CVR: 18606119

Følg os på Facebook​

facebook-icon-300x300

Skovbakkevej 15, 8544 Mørke

I F ÅDALEN
Kløvevej 38
8544 Mørke
Tlf.: 23498823
CVR: 18606119
mail@rasmustoft.dk