Gymnastik børn

Sæson 22/23 lakker mod enden, og vores sæsonafslutning nærmer sig. Den 18/3 fra 11.00-14.00 er der opvisning i Ådals hallen, hvor alle hold viser hvad de har øvet sig på til træning. Der kommer også gæstehold og vores lokale Springmix – det bliver så fedt!!

Alle er velkomne – håber vi ses!!​

Har du spørgsmål omkring vores børnehold er I altid velkomne til at kontakte vores instruktører eller Anita Johnsen (40812861, anitakjohnsen@outlook.com eller Messenger) fra gymnastikudvalget.


Alle har 2 prøvegange før tilmelding og betaling.

Der er ikke træning i skolernes efterårsferie, juleferie og vinterferie. Sæt allerede nu X i kalenderen til vores opvisning den 18. marts 2023.​

Holdbeskrivelser:

Blesvinger er vores forælder/barn hold for de allermindste 0-2 år. Det er en hyggelig stund sammen med sanglege, musik og leg på redskabsbanen. Det er en fordel at barnet kan kravle og/eller gå. Husk drikkedunk med navn. Vi træner i bare tæer eller skridsikre sokker.

PRAKTISK: Det er IKKE den voksne, men BARNET som skal oprettes og tilmeldes holdet.​

Tumling er vores forælder/barn hold for tumlinger fra 3-4 år, som stadig er mest trygge med en forælder på holdet. Vi vil stimulere og udvikle børns motorik gennem sanglege og redskabsbanen. Husk drikkedunk med navn. Vi træner i bare tæer eller skridsikre sokker.


PRAKTISK: Det er IKKE den voksne, men BARNET som skal oprettes og tilmeldes holdet.

Spilopper er det nye navn til vores tidligere ”drage-hold”. Barnet skal for første gang klare sig selv i gymnastiksalen uden en forælder (I må selvfølgelig gerne være der de første par gange), så skal der skiftes til gymnastiktøj skal barnet gerne kunne gøre det uden megen hjælp. Redskabsbanen vil nu tage udgangspunkt i grundelementerne til springgymnastik. Vi vil stimulere og udvikle barnets motorik gennem sanglege, regellege og redskabsbanen. Vores mål er at alle kan slå en kolbøtte og afsætte fra trampolin. Hvis barnet ikke finder tryghed uden en forælder, er det muligt undervejs at skifte til tumlingeholdet (så tager I bare fat i instruktøren eller udvalget). Fra gang nr. 2 vil der komme følgeordning fra børnehaven. Husk drikkedunk med navn. Vi træner i bare tæer eller skridsikre sokker.

Mikro springer er holdet hvor vi bygger videre på de ting vi lærte hos Spilopperne. Så er man troldebarn eller lidt ældre, så er dette lige holdet. Man behøver ikke have gået til gymnastik før, men det vil være en fordel hvis barnet har erfaring med kolbøtter og kan bære sin egen vægt på hænderne – det er dog ikke et krav. Hvad vi til gengæld forventer er, at barnet kan modtage en besked, og agere efter den, samt tage hensyn til de andre på holdet. Fra gang nr. 2 vil der komme følgeordning for troldebørn. Skolebørn kan sendes afsted fra SFO, hvis I skriver det på Aula. Det er muligt at få fulgt troldebarnet tilbage til børnehaven. Hvis dette ønskes, kontakt da instruktøren på holdet. Husk drikkedunk og et elastik til det lange hår. Vi træner i bare tæer eller gymnastiksko og uden smykker.

Mini springer er holdet for piger og drenge som har lidt erfaring med gymnastik. Det ses gerne at man kan slå kolbøtter og kan sætte af til en vejrmølle (som ikke behøver være perfekt). Holdet er for vores ældste gymnaster og især henvendt til barnet fra 7 år og op. Ingen smykker eller tyggegummi. Husk drikkedunk og et elastik til det lange hår. Vi træner i bare tæer eller gymnastiksko og uden smykker.

Dans og rytme holdet er for piger og drenge fra 2.-4. klasse der elsker at bevæge sig til musik. Timerne vil indeholde simple serier som vil styrke koordinationsevnen og hukommelsen. Husk gerne en drikkedunk. Alle har 2 prøvegange før tilmelding og betaling.
Husk vi er en gymnastikforening, og ikke en danseskole.

Tilmelding og betaling​

​Firmainformation

I F ÅDALEN

Hallen: Ådalen 2B, 8544 Mørke

Fodboldbanen : Skovbakkevej 15, 8544 Mørke

​​

CVR: 18606119

Følg os på Facebook​

facebook-icon-300x300

Skovbakkevej 15, 8544 Mørke

I F ÅDALEN
Kløvevej 38
8544 Mørke
Tlf.: 23498823
CVR: 18606119
mail@rasmustoft.dk