/ Martin Lyngby Larsen

Martin Lyngby Larsen

Hvem er du? Martin Lyngby Larsen, gift med Dorthe, har 3 børn; Christian, Valdemar og Caroline

Hvor kommer du fra? Jeg er født og opvokset i Skørring, hvor jeg har gik på Ådalsskolen, jeg er uddannet landmand og senere taget en uddannelse indenfor økonomi. Jeg arbejder i dag indenfor økonomisk rådgivning hos LMO i Søften.
Jeg har været ude og vende i den store verden, men valgte at bosætte mig i området da jeg trives med nærheden i lokalsamfundet.

Idrætsmæssig baggrund, om nogen? Jeg har igennem barneårene spillet både fodbold og håndbold i IF Ådalen og bruger nu IF Ådalens tilbud om spinning. Derudover er mine to drenge flittige brugere af foreningens aktiviteter

Hvorfor IFÅ? Jeg gik ind i IF Ådalens bestyrelse med håbet om at kunne bidrage til at styrke idrætsforeningen, således at den dels formår at tiltrække nye brugere igennem aktiviteterne og dels fortsat kan tilbyde nuværende brugere en god variation af fysisk udfoldelse.
Grundlæggende ser jeg Børnehuset, Skolen og Idrætsforeningen som en treenighed, hvis trivsel er en grundsten, hvis vi ønsker et attraktivt område både for nuværende beboere og tilflyttere.
Ydermere vil jeg gerne bidrag med til at områdets børn, mine egne inklusiv, ikke behøver at transporteres adskillige kilometer for at kunne dyrke foreningslivet.