Foreningen / Instruktører

Instruktører

I IF Ådalen har vi altid brug for frivillige instruktører, og vi hjælper med at du bliver udstyret med de rigtige værktøjer.
 
Brænder du for at blive instruktør på et gymnastikhold, eller give en hånd med til fodboldtræning af små 5-årige, så hjælper vi dig på vej.
 
Du kan kontakte et aktivitetsudvalg for at høre hvor du kan gøre brug af dine evner, eller hvis du selv har en idé til at oprette noget helt ny, så hælper ledelsen dig på rette vej. Kontaktpersoner i ledelsen finde du her
 
Vi plejer at sige i IF Ådalen at der er plads til alle de aktiviteter som I har lyst til at hjælpe med at få op at stå. For eksempel er CrossGym, TRX-slyngetræning, begynder mountainbike, FitnessDans og meget mere, opstået af den gode idé, og nogle frivillige som gerne vil yde noget for at forbedre aktivitetsniveauet.
 
Et godt eksempel er at vi mangler noget konkret at tilbyde børn omkring 12-15 års alderen. Skal det være parcours? Skal det være mountainbike? Eller noget helt tredje, så vil IFÅs ledelse meget gerne bakke op og hjælpe din aktivitet på vej.