Afdelinger og hold info / Volleyball / Beretning 2020

Beretning 2020

Volleyball Afdelingens Årsberetning 2020

 
 I sidste sæson kvalificerede vi os til at spille i B-rækken i DGI’s volleyball turnering, og vi gik igennem turneringen uden at tabe en kamp. Vi tabte faktisk kun 2 sæt og vandt selvfølgelig rækken.

DGI lavede efter sæsonen var slut et evaluerings stævne, med præmieoverrækkelser, hvor man havde besluttet at placere os i A-rækken, da vi havde været overlegne i B-rækken. Og ja vi vandt stævnet med 5 spillere. Det synes jeg faktisk var godt gået. 

Der blev også spillet beachvolley sidste sommer. Jeg var desværre ikke selv med, men har hørt at det gik godt, og der havde også været nogen med fra Randers.

Sæsonstarten 2019 har ikke været den bedste, for vi mistede desværre 3 spillere og ikke nok med det, så har der også været skader. Så vi har været lidt presset, men vi fik da heldigvis forstærkning lige før jul.

I denne sæson kvalificerede vi os til A-rækken åben motion. Det gik rigtig godt for vi tabte kun 1 kamp.

Vi har så haft det lidt svært i A-rækken, og det er nok fordi, vi ikke altid har kunnet stille med 6 spillere til kampene, og at vi derfor mangler lidt i vores sammenspil.

Til sidst skal der også i år lyde en stor tak til vores træner, fest arrangører og andre der har hjulpet, for deres indsats, og ikke mindst til alle medlemmerne for deres entusiasme og altid gode humør.

Tak!
 
Steen