Afdelinger og hold info / Volleyball / Beretning 2018

Beretning 2018

Volleyball Afdelingens Årsberetning 2018

 
Vi kvalificerede os i sidste sæson til at spille i A-rækken i DGI’s volleyball turnering. Og det gik ok, selv om vi havde lidt svært ved at vinde vores kampe, så vi sluttede som nr. 7 ud af 8 hold. Og det synes jeg er ok når vi tager i betragtning, at vi ikke var så mange medlemmer. Men selv om vi var få, så var der aldrig problemer med at stille hold. Det synes jeg i skal have tak for.

Så skulle vi i gang med beachvolley, og efter et par mager år kom der meget mere gang i den i 2017.

Vi var rigtig mange der mødte frem og havde nogle hyggelige aftener, og det på trods af at sommeren desværre ikke var noget at prale af.

Efter sidste sæsons problemer med svigtende medlemstal, kom vi til gengæld godt i gang fra sæsonstart 2017. Nogen ”gamle” medlemmer er mødt op igen, fordi de har savnet det. Så vi er 11 medlemmer i øjeblikket.

I denne sæson kvalificerede vi os igen til A-rækken åben motion, hvor vi i øjeblikket ligger på førstepladsen, inden vi den 10. marts skal spille finale stævne. Så chancen for at blive mester i år er så afgjort tilstede. 

Niels Tange, som er vores træner, havde i sidste sæson startet et ungdomshold op. Og det havde været en kæmpe succes. Desværre svigtede de unge mennesker os i denne sæson, så ungdomsholdet blev desværre ikke til noget. Og det er jeg rigtig ked af. De unge mennesker har så mange tilbud i dag og med et spil som volleyball, som er så svært at lære, kan det være svært at konkurrerer med andre idrætsgrene.

Til sidst skal der også i år lyde en stor tak til vores træner, fest arrangører og andre der har hjulpet, for deres indsats, og ikke mindst til alle medlemmerne for deres entusiasme og altid gode humør.

Tak!

Steen