Afdelinger og hold info / Volleyball / Beretning 2019

Beretning 2019

Volleyball Afdelingens Årsberetning 2019

 
 
Vi kvalificerede os i sidste sæson til at spille i A-rækken i DGI’s volleyball turnering. Og vi lå inden finalestævnet på førstepladsen, så derfor skulle vi spille om placeringen fra 1 til 4.

Og hvordan gik det så? Ja, jeg synes så, at DGI i de sidste par år har eksperimenteret lidt med finalestævnerne for at finde en brugbar løsning, men denne finder jeg meget underlig og noget uretfærdig. Startede med at slå Ebeltoft, og i den næste kamp kunne vi ikke få vores spil til at fungere og tabte den desværre. Så skulle vi spille om 3 pladsen? Ebeltoft vandt turneringen selv om de tabte til os, og andenpladsen blev vundet med kun en vundet kamp, vi vandt 2. Men det er selvfølgelig sådan finalen var bygget op, men var det nu den rigtige vinder, man fandt på den måde?

  
Men så skulle vi i gang med beachvolley, og hold da op for en god sommer.
Vi var rigtig mange, der mødte frem og vi havde nogle hyggelige aftener. Bedre bliver en beachvolley sæson ikke, det var nærmest som at spille på copacabana. 
 

Vi kom godt i gang fra sæsonstart 2018, og vi er de samme 11 medlemmer som vi var sidste sæson.
I denne sæson kvalificerede vi os til B-rækken åben motion. Igen et eksperiment fra DGI’s side hvor vi mødte de samme 3 hold 2 gange, spillede bedst af 5 sæt, og hvor man skulle vinde de rigtige kampe for at komme i A-rækken. Så her var det ikke ligegyldig, hvem man kom i pulje med.
Til gengæld er det gået os rigtig godt i B-rækken. Vi har vundet alle vores kampe, kun tabt 2 sæt, og vi endte med 6 points mere end nr. 2.

Der er præmie overrækkelse den 31. marts i Globus 1. Der er der også evalueringsmøde og volleykampe, og der serveres morgenmad og frokost. Så det synes jeg vi skal med til.

 
Til sidst skal der også i år lyde en stor tak til vores træner, fest arrangører og andre der har hjulpet, for deres indsats, og ikke mindst til alle medlemmerne for deres entusiasme og altid gode humør.

 
Tak!

Steen