Afdelinger og hold info / Petanque / Resultater og referater.

 

Stort tillykke til Grethe og Søren med 3. pladsen ved DM i Ældresagen.

 Søren og Grethe med medaljer og diplomer

 

ÅDALEN GJORDE DET IGEN!!

 I.F.Å. holdet 2012 

Den 8/8 blev Rosenholmmesterskabet 2012 afholdt på banerne i Lime, og pokalen blev i Ådalen.

Rosenholmmesterskaberne startede i 1995 som en del af H.I.F.’s sommerfest, og pokalen blev indstiftet af P95 og Q8 ved Jørn ”Blondie” Nielsen.

Foruden bedste klub kåres også de 3 bedste doubler, nr. 1 blev: Hans Urbak og Niels Ditlefsen, Rodskov, nr. 2 blev : Bente og Morten Henriksen, Hornslet, og nr. 3 blev: Ina Rasmussen og Elisabeth Jensen, I.F.Å.

D. 7/7 deltog vi i en turnering i Litovel i Tjekkiet, der var 50 tilmeldte doubler og der blev spillet 4 indledende kampe for at finde de 16 hold til A, hvorefter de resterende gik i B. Vi endte som nr. 16 totalt - hvilket vi var rimeligt tilfredse med - der var fra morgenstunden fuld sol og temperaturen nåede ved 11 tiden op på 32 grader, så vi var godt gennemstegte. Og ja, der var selvfølgelig også præmier til os - 2 poser pasta a. 1kg. :-).  Og da vi repræsenterede Danmark fik vi af borgmesteren overrakt en lille erkendtlighed fra byen  :-)
 
Stort tillykke med 1. pladsen i Rosenturneringen til Ole og Ernst.
Rosenholmmesterskabet generobret !
 
Efter 4 år hos P95 fik I.F.Å. Petanque pokalen med hjem efter en meget tæt turnering, der endte med lige antal vundne kampe mellem Rodskov Petanque og I.F.Å. Petanque. I.F.Å. havde dog en bedre score, så pokalen endte hos os.
Den individuelle double sejr gik også til I.F.Å., da Ilse og Henry tog 3 sejre med 37 + point.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Generalforsamling i IFÅ 2010

 
Årsberetning fra petanque

Vi er ikke nogen stor afdeling, men til gengæld er vi meget stabile hvad angår medlemmer, og det kan vi kun glæde os over. Vores medlemstal steg i løbet af 2009 med 3 nye medlemmer og her i 2010 har to ”gamle” medlemmer bedt om girokort, så vi kan kun være tilfredse.

Vores petanquehus er så godt som næsten færdigt, der mangler kun nogle småting indvendigt, men dem forventer vi at blive færdige med her i løbet af foråret. Vi har lidt problemer med nogen af vores baner, og som en følge heraf så blev de nederste baner ikke holdt så godt sidste år. De blev desværre aldrig fra kommunens side anlagt ordentligt, og med årene er det bestemt ikke blevet bedre, og er det regnvejr, så står de under vand. Det er rigtig ærgerligt, for vi ville meget gerne kunne invitere til lidt større turneringer, og det er jo ikke faciliteterne rundt om banerne, vi mangler. Måske fodboldafdelingen kunne bruge en grusbane, for den kunne være svaret på vores baneproblem/ønske, og så ville man kunne skåne græsset i vintersæsonen.

Forholdene ved vores petanquehus er blevet hyggeligere og mere attraktive for de unge mennesker. De kan sidde og hygge sig på vores terrasse under halvtaget, og det må de bestemt også meget gerne, hvis de bare rydder op efter sig og ellers ikke ødelægger noget. Vi er meget kede af/ærgerlige over, når det går ud over vores borde og bænke, og når de kører ræs på petanquebanerne.

Der tales rigtig meget om, at vores ungdom rører sig for lidt, og det bør vi som idrætsforening være med til at rette op på. Nu er det imidlertid sådan, at det er ikke alle børn og unge, som har lyst til at spille håndbold eller fodbold, måske fordi de ikke føler sig gode nok eller ikke har interessen for spillet. Disse børn og unge mennesker ville det være rart at få gjort interesseret i IFÅ’s foreningsliv, som heldigvis byder på andre former for sport. Petanque er en sportsgren på lige fod med alle andre, og jo mere man spiller jo mere motion får man. Petanque er ikke kun en sport for ældre og svagelige.